تاریخ انتشار : 4 مرداد 1393 13:36

سوابق سخنگوی جدید شورای نگهبان

شورای نگهبان پس از گذشت حدود یکسال از بلاتصدی بودن سمت سخنگویی این نهاد، نجات الله ابراهیمیان را به عنوان سخنگوی جدید انتخاب کرد.
    به گزارش  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با پایان یافتن دوره عضویت عباسعلی کدخدایی در شورای نگهبان و عدم انتخاب مجدد او از سوی مجلس، شورای نگهبان حدود یک سال سخنگو نداشت.

در جلسه چهارشنبه اول مرداد 93 اعضای شورای نگهبان، انتخابات هیات رئیسه این شورا برگزار شد و در این جلسه آیت الله جنتی مجدداً به عنوان دبیر، محمدرضا علیزاده به عنوان قائم مقام دبیر و نجات الله ابراهیمیان به عنوان سخنگوی شورای نگهبان انتخاب شدند.

نجات الله ابراهیمیان با رای نمایندگان در جلسه علنی یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی به عضویت شورای نگهبان درآمد.

ابراهیمیان متولد 1344 و از فارغ التحصیلان دانشکده علوم قضایی است. او کارشناسی ارشد را در دانشکده حقوق دانشگاه تهران گذراند و برای تحصیل در مقطع دکترای حقوق تعهدات به فرانسه رفت.

سخنگوی جدید شورای نگهبان پیش از عضویت در این نهاد به عنوان مستشار و رییس شعب دادگاه های تجدیدنظر استان تهران، دادیار دادسرای انتظامی قضات، مدیرکل امور پارلمانی وزارت دادگستری، معاون داد سرای انتظامی قضات و قاضی دیوان عالی کشور اشتغال داشته است.

ابراهیمیان در کنار سمت های قضایی که داشته به فعالیت علمی خود ادامه داده و در چند دانشکده حقوق از جمله دانشکده حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکز تدریس می کند.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :