تاریخ انتشار : 12 مرداد 1393 13:5

دیدار هیات مدیره کانون وکلا با رییس سازمان زندان ها

جلسه مشترک رییس کانون، نواب رییس و اعضاء هیات مدیره با رییس سازمان زندان ها و معاونت قوه قضائیه در امور زندان ها برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این ملاقات دغدغه های طرفین در خصوص جمعیت کیفری و زندانی ها و تبعات آن برای جامعه و عدالت قضایی مطرح شد.

رییس کانون وکلا و همراهان ضمن تاکید بر اینکه باید زندان جنبه بازپروری و اصلاح داشته باشد و اینکه ظرفیت قانون جدید مجازات اسلامی متضمن تخفیف، تعلیق، آزادی مشروط و به ویژه مکانیزم مادۀ 134 که به جای تجمیع مجازات ها در مورد تعدد جرم، قائل به مجازات واحد (مجازات جرم شدیدتر) گردیده، پیشنهاد شد که از این ظرفیت برای بازنگری در سرنوشت کیفری زندانیان استفاده شده و بخش مهمی از زندانیان با این مکانیزم امکان ترخیص و استفاده از تخفیف و یا مجازات های جایگزین را خواهند یافت.

ضمنا کانون اعلام آمادگی کرد که با برپایی «همایش ملی زندانبانی» نسبت به دانش افزایی و ارتقاء توان تخصصی و تجربی دست اندرکاران عدالت کیفری به ویژه قضات محترم اجرای احکام اقدام شود و کانون آماده هرگونه همکاری در این زمینه خواهد بود.

دغدغه کانون نسبت به همکاران زندانی مورد اشاره و تاکید قرار گرفت و اینکه با استفاده از مکانیزم های پیش گفته به ویژه بهره برداری بهینه از ظرفیت قوانین و دیدگاه ارائه فرصت ها ی جدید، زمینه ترخیص همکاران کانون و در ضمن استفاده از توان حرفه ای آنها در محابس بیان شد.

رییس سازمان زندان ها نیز با تکیه بر اصول علمی اشاره کرد که زندان باید محلی برای بازپروری زندانیان و اصلاح رفتار آنان باشد و مدیریت جدید سازمان با اتکا بر روشهای نوین اظهار امیدواری کرد که به تدریج روش زندانبانی با استفاده از امکانات و تجهیزات متناسب با شأن کشور و مردم تغییر یابد.

وی با بیان اینکه باید به شناخت عوامل ارتکاب جرم و توسل به روش های پیشگیری علمی مؤثر از جرائم روی آورد، نقش مؤثر کانون وکلا در این مسیر را مورد اشاره قرار داد.

در پایان مقرر شد تا ملاقات ها ادامه یافته و انتقال آموزه های علمی و عملی در خصوص جمعیت کیفری میان این دو نهاد ملی به انجام رسد.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :